ua en ru

Станції метро "Майдан Незалежності" та "Хрещатик" розблоковано

Міліція відкрила для пасажирів станції київського метрополітену "Майдан Незалежності" та "Хрещатик". Про це РБК-Україна повідомила начальник прес-служби київської міліції Ольга Білик.

Міліція відкрила для пасажирів станції київського метрополітену "Майдан Незалежності" та "Хрещатик". Про це РБК-Україна повідомила начальник прес-служби київської міліції Ольга Білик.

"Нічого виявлено не було, станції розблоковано", - сказала вона.

Раніше до правоохоронних органів Києва вчетверте за останні два дні надійшло повідомлення про замінування станцій столичного метрополітену "Майдан Незалежності" та "Хрещатик".

Повідомлення про мінування надійшло о 19:37.

На місці події працювали представники правоохоронних органів.

Нагадаємо, сьогодні близько 13:00 в Києві робота станцій метро "Майдан Незалежності" та "Хрещатик" була відновлена.

Додамо, що станції метро "Хрещатик" і "Майдан Незалежності" у Києві відновили роботу о 07:16 і незабаром були знову заблоковані. О 10:05 надійшло чергове повідомлення, що станція підземки "Майдан Незалежності" втретє за останні два дні закрита через повідомлення про мінування. О 10:33 станція "Хрещатик" також знову була закрита через загрозу. Пересадковий вузол між станціями був закритий о 10:15.

Вранці повідомлялося, що в результаті проведеної правоохоронними органами перевірки вчорашніх повідомлень про замінування на станціях "Майдан Незалежності" та "Хрещатик" вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Нагадаємо, 9 грудня до міліції двічі повідомляли про мінування станцій "Хрещатик" і "Майдан Незалежності" та один раз - про мінування "Театральної". Всі повідомлення виявлялися неправдивими. У підсумку станції не працювали з 11:35 до 18:35. І з 21:15 до ранку 10 грудня.

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом неправдивого повідомлення про мінування станцій метро в центрі Києва.