ua en ru

Станції метро "Хрещатик" і "Майдан Незалежності" відновили роботу

У Києві роботу станцій метро "Майдан Незалежності" та "Хрещатик" відновлено. Про це повідомляє прес-служба Київського метрополітену.

У Києві роботу станцій метро "Майдан Незалежності" та "Хрещатик" відновлено. Про це повідомляє прес-служба Київського метрополітену.

Роботу станції "Майдан Незалежності" відновлено о 12:45, а станції "Хрещатик" - о 12:47. Пересадочний вузол між цими станціями також відчинено.

Київський метрополітен наразі працює у звичному режимі.

Нагадаємо, станції метро "Хрещатик" і "Майдан Незалежності" у Києві відновили роботу у 07:16 і незабаром знову були заблоковані. О 10:05 надійшло повідомлення, що станція київського метрополітену "Майдан Незалежності" в третій раз за останні два дні зачинена через повідомлення про мінування. В 10:33 станція "Хрещатик" також знову зачинена через загрозу. Пересадочний вузол між станціями був закритий в 10:15.

Вранці повідомлялося, що в результаті проведеної правоохоронними органами перевірки вчорашніх повідомлень про замінування станції "Майдан Незалежності" і "Хрещатик" вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Нагадаємо, 9 грудня в міліцію двічі повідомляли про мінування станцій "Хрещатик" і "Майдан Незалежності" і один раз - про мінування "Театральній". Всі повідомлення виявлялися помилковими. В результаті станції не працювали з 11:35 до 18:35. І з 21:15 до ранку 10 грудня.