ua en ru

У США представили документ про посилення кібербезпеки України

У США представили документ про посилення кібербезпеки України Фото: США

Законопроект передбачає надання допомоги для поліпшення української стратегії

У США представили проект "Закону 2017 року про співробітництво з Україною в питаннях кібербезпеки". Про це повідомляє посольство України в США у Facebook.

Як наголошується, законопроект визначає, що політикою США є надання допомоги уряду України у вдосконаленні власної стратегії кібербезпеки, зокрема в таких напрямах, як установка найбільш сучасних оновлень для безпеки комп'ютерів органів державної влади, в тому числі систем програмного захисту, спрямованих на захист об'єктів критичної інфраструктури України

Повідомляється, що документ передбачає зменшення залежності України від російських технологій. Також, сприяння розширенню участі України в програмах обміну інформацією, яка пов'язана з проблематикою кібербезпеки і міжнародних зусиль з протидії кіберзагрозам.

UA/EN У Конгресі США представлено проект закону для підсилення кібер-безпеки України. Члени Комітету у закордонних спра...

Опубліковано Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України у США 6 квітня 2017 р.

Нагадаємо, в Палаті представників Конгресу США представили проект "Закону 2017 року про протидію російським ворожим діям" - дзеркальну версію сенатського законопроекту.