ua en ru

У США при посадці літак розвалився на частини, є загиблі

У США при посадці літак розвалився на частини, є загиблі Фото: у США при посадці літак розвалився (facebook com GreenvillePoliceDepartment)

В результаті події загинули дві людини

В аеропорту американського міста Грінвіль штату Південна Кароліна при заході на посадку пасажирський літак розвалився на частини. Про це повідомляє Fox Carolina.

Зокрема, під час посадки Dassault Falcon 50 виїхав за межі смуги і практично розвалився навпіл.

Наголошується, що в аварії загинули два пілоти, ще два пасажири літака знаходяться в лікарні у критичному стані.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що літак авіакомпанії SAS, що виконував рейс Кіруна - Стокгольм здійснив вимушену посадку у місті Люлео в Швеції. Посадка була здійснена через займання двигуна. На борту літака в момент події було кілька сотень пасажирів. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Раніше в Мікронезії (регіон в Тихому океані) пасажирський літак Boeing 737-800 впав у море під час посадки. Літак, який летів з Японії в Папуа - Нову Гвінею з 36 пасажирами і 11 членами екіпажу на борту, викотився за межі злітно-посадкової смуги на острові Віно (штат Чуук, Мікронезія) і опинився в морі.

Раніше РБК-Україна повідомляло про двох загиблих в результаті аварії легкомоторного літака у федеральній землі Тюрінгія на сході Німеччини.