ua en ru

Срна значиться у списку дискваліфікованих на сайті УЄФА

Срна значиться у списку дискваліфікованих на сайті УЄФА Фото: Даріо Срна (shakhtar.com)

Капітан "Шахтаря" пропустить решту матчів Ліги чемпіонів сезону 2017/18

Капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна значиться в документах Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) як дискваліфікований гравець. Відповідна позначка розміщена навпроти прізвища захисника в матч-центрі напередодні поєдинку 5-го туру Ліги чемпіонів проти італійського "Наполі".

Срна значиться у списку дискваліфікованих на сайті УЄФАФото: список дискваліфікованих і травмованих на матч "Наполі" - "Шахтар"

Крім того, в офіційному Дисциплінарний листі УЄФА гравець значиться як OOC ("Out of competition" / "Виключений зі змагань") на весь поточний єврокубковий сезон - починаючи з 3 туру групи і до фінальної гри, яка відбудеться в травні 2018 року.

Варто зазначити, що відповідна інформація про гравця з'явилася лише до гри 5 туру ЛЧ. Тоді як в попередніх двох матчах "Шахтаря" в груповому турнірі Даріо не вказувався в штрафному списку УЄФА. Про причини дискваліфікації хорватського захисника не уточнюється.

Срна значиться у списку дискваліфікованих на сайті УЄФА

Фото: дисциплінарний лист УЄФА

Раніше повідомлялося, що допінг-проба Даріо Срни дала позитивний результат. Хорват ухвалив рішення призупинити виступу за донецький "Шахтар" до завершення розслідування. Офіційне рішення у його справі поки не оголошено.

Нагадаємо, капітану донецького "Шахтаря" Даріо Срні загрожує дискваліфікація від одного до двох років за позитивний результат допінг проби.