ua en ru

Срна не повернеться в збірну Хорватії

Срна не повернеться в збірну Хорватії Фото: Даріо Срна (shakhtar.com)

Захисник вважає, що збірна досить сильна команда

Захисник донецького "Шахтаря" Даріо Срна не відновить кар'єру в збірній Хорватії. Про це повідомив головний тренер "картатих" Анте Чачіч, передають Sportske Novosti.

З його слів, Срна вважає, що збірна Хорватії досить сильна команда, яка здатна вирішувати високі завдання, а тому в його повернення немає необхідності. Таке рішення Срна озвучив ще перед матчем "Динамо" - "Янг Бойз" у Києві, на якому був присутній Чачіч.

Наставник хорватів зазначив, що поважає рішення капітана "Шахтаря", адже Срна багато зробив для національної команди за час виступів у футболці збірної.

Раніше хорватські ЗМІ повідомляли, що Срна може повернутися в збірну Хорватії. Команда має проблеми в захисті, на правому фланзі оборони і у Хорватії є лише Шім'ї Врсалько з "Атлетіко", який влітку відновився після важкої травми хрестоподібних зв'язок.

Захисник донецького клубу заявив про припинення виступів за свою національну команду відразу ж після закінчення Євро-2016. У складі національної збірної капітан "Шахтаря" провів 134 матчі і забив 22 голи.

Нагадаємо, бразильський легіонер донецького "Шахтаря" Тайсон може бути дискваліфікований на три гри.