ua en ru

Серед військових РФ на Донбасі через невдоволення "зарплатою" почастішало дезертирство, - розвідка

Серед військових РФ на Донбасі через невдоволення "зарплатою" почастішало дезертирство, - розвідка Фото: бойовики (twitter.com/dubovoyslavyans)

Військовим РФ на Донбасі було видано грошове забезпечення без надбавки за виконання бойових завдань

У підрозділах військовослужбовців Російської Федерації на окупованому Донбасі через невдоволення "зарплатою" почастішало дезертирство. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Зазначається, що в окремих підрозділах військових РФ на Донбасі грошове забезпечення видано без надбавки за виконання бойових завдань, що призвело до невдоволення в рядах військових.

"В підрозділах 1 окремої мотострілецької бригади (Кальміуське), 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК та 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК грошове забезпечення видано без надбавки за виконання бойових завдань, у зв'язку з чим особовий склад відкрито висловлює командуванню своє невдоволення. Відмічено збільшення випадків самовільного залишення розташування військових частин", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупований Донбас прибула комісія Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації для розслідування корупції у військових підрозділах.