ua en ru

До Донецька прибула комісія Генштабу РФ для розслідування корупції у військових підрозділах, - розвідка

До Донецька прибула комісія Генштабу РФ для розслідування корупції у військових підрозділах, - розвідка Фото: бойовики (twitter.com/dubovoyslavyans)

Також комісія РФ буде розслідувати розкрадання коштів, пально-мастильних матеріалів та боєприпасів

На окупований Донбас прибула комісія Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації для розслідування корупції у військових підрозділах. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Також комісія РФ буде розслідувати розкрадання коштів, пально-мастильних матеріалів та боєприпасів.

"З метою проведення комплексної перевірки з’єднань та частин 1 АК, до м. Донецьк прибула комісія Генерального штабу ЗС РФ з метою виявлення нецільового використання та розкрадання коштів, пально-мастильних матеріалів, боєприпасів, а також викриття корупційної складової серед командного складу підрозділів корпусу", - йдеться у повідомленні.

До Донецька прибула комісія Генштабу РФ для розслідування корупції у військових підрозділах, - розвідка

Фото: запис у Facebook Головного управління розвідки Міноборони

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російське командування зобов'язав російських військовослужбовців і найманців на Донбасі здавати на зберігання в штаби паспорта РФ. За приховування документів, російським військовослужбовцям погрожують відкриттям кримінальних проваджень.