ua en ru

Cпецпідрозділ КОРД тепер існує в кожному місті, - Князєв

Cпецпідрозділ КОРД тепер існує в кожному місті, - Князєв Фото: Сергій Князєв (mvs.gov.ua)

В цьому питанні Україна отримала допомогу від уряду США

Cпецпідрозділ КОРД тепер існує в кожному місті України. Про це після випуску спецпризначенців КОРД повідомив глава Національної поліції України Сергій Князєв, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, в цьому питанні Україна отримала допомогу від уряду США.

"Сьогодні це не останній крок, який засвідчує нашу спільну працю. Вороги нашої держави мають розуміти, що ми не одні в цьому світі. Це дуже важливо. Спецпідрозділ КОРД тепер існує в кожному місті. Їхня робота настільки філігранна і тонка, що вони мають виконувати специфічні завдання", - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві за підтримки спецпідрозділу КОРД завершилася силова стадія спецоперації Національної поліції по затриманню осіб, яких обґрунтовано підозрюють у скоєнні збройного опору поліцейським при затриманні у Дніпрі.

Також повідомлялося, що у Вінницькій області КОРД на вертольоті знешкодив чоловіка, який стріляв у поліцейських. Для затримання озброєного чоловіка була введена операція "Грім". За рішенням керівництва Національної поліції і МВС України до проведення спецоперації залучили спецпідрозділ КОРД.