ua en ru

Спецоперація в Єревані: поліція готова до штурму

Спецоперація в Єревані: поліція готова до штурму Фото: заступник начальника поліції Вірменії Уніан Погосян

Поліція сподівається вирішити проблему шляхом переговорів

Поліція Вірменії проводить спецоперацію Єревані у зв'язку із захопленням будівлі поліції міста, силовики готові до штурму. Про це заявив заступник начальника поліції Вірменії Уніан Погосян, повідомляє "Новини Вірменії".

"Сьогодні вранці група осіб, озброєних автоматами і пістолетами, захопила будівлю полку патрульно-постової служби. Під час нападу був убитий полковник Артур Ваноян, вогнепальні поранення отримали підполковник Арам Ованнісян, підполковник Грачья Хостегян і прапорщик Гагік Мкртчян", - сказав він.


Крім того, він повідомив, що особи, які захопили будівлю, насильно утримують заручників, всі вони - співробітники поліції.

Також Погосян заявив, що серед нападників постраждалих немає і зазначив, що з перших же хвилин з озброєними людьми ведуться переговори, проводиться спецоперація в Єревані, їх умовляють відмовитись від злочинних намірів і здатися владі.

"В іншому випадку у поліції є сили і засоби для їх знешкодження. Поліція вживає всі превентивні та оперативні заходи, і якщо наші заклики не будуть почуті, ми здатні знешкодити (їх), тому що з вбивцями по-іншому не вчиняють", - підкреслив він.

За словами Погосяна, поліція сподівається вирішити проблему шляхом переговорів.

"Єдина їхня вимога - звільнення Жирайра Сефиляна, інших вимог у них немає", - додав він, зазначивши, що ця вимога виконана не буде.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в рамках спецоперації в Єревані (Вірменія), яка проходить через захоплення будівлі поліції міста, поліція взяла під контроль всі автомагістралі.