ua en ru

Створення антикорупційного суду збільшить інвестиції в Україну, - Кубів

Створення антикорупційного суду збільшить інвестиції в Україну, - Кубів Фото: Степан Кубів (РБК-Україна)

За словами віце-прем'єра, створення суду позитивно вплине на економіку України

Створення антикорупційного суду збільшить інвестиції в Україну. Про це під час Погоджувальної ради у парламенті заявив перший віце-прем’єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Потрібно створити антикорупційний суд, який буде визнано у світі, і дати сигнал міжнародній спільноті, що Україна веде активну боротьбу з корупцією. Інвестори мають переконатися, що в Україні можна працювати прозоро та безпечно. Ми просимо всі фракції консолідувати позиції залу для ухвалення рішення", - заявив Кубів.

Він наголосив, що ухвалення рішення щодо створення суду позитивно вплине на економіку України.

"Уряд зі свого боку зробить все, щоб антикорупційний суд запрацював якнайшвидше. Це прискорить інвестиції, модернізацію підприємств, покращить інвестиційні стимули і конкурентність на світових ринках, збільшить інвестиції в основний капітал", - заявив Кубів.

Нагадаємо, представник президента України в парламенті, народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенко" Ірина Луценко на засіданні Погоджувальної ради запевнила, що закон про створення Вищого антикорупційного суду не суперечить Конституції.