ua en ru

Співробітники ДАІ перейшли на бік бойовиків після тортур, - МВС

Співробітники ДАІ перейшли на бік бойовиків після тортур, - МВС Фото: В'ячеслав Аброськін

Офіцери піддавалися побиттю і приниженням

Співробітники Державтоінспекції (ДАІ) України, Віталій Балбеков і Олексій Кобзар, перейшли на бік бойовиків на Донбасі після застосування до них тортур. Про це у своєму Facebook повідомив начальник ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"15 червня 2015 року на службу не вийшли два співробітника ДАІ в Донецькій області підполковник міліції Віталій Балбеков і майор міліції Олексій Кобзар. Також, в той день, до нас звернулися їхні дружини про те, що вони пішли з дому та не повернулися.

В ході пошукових заходів встановлено, що до зниклих офіцерів звернувся з проханням про допомогу знайомий Герман Сальников, 1972 року народження, зареєстрований в Донецьку, після окупації проживав у Києві і працював у фіскальній службі України. На одному з блок-постів українських військових потрібно зустріти його дружину з Донецька. Вона повинна була передати дитину на канікули.

По дорозі офіцери заблукали і наткнулися на бойовиків ДНР. На місці був убитий Герман Сальников і поранений в ногу Олексій Кобзар. Потім офіцери були посаджені в яму, піддавалися побиттю і приниженням", - йдеться в повідомленні.

15 июня 2015 года на службу не вышли два сотрудника ГАИ в Донецкой области - подполковник милиции Виталий Балбеков и май...

Posted by Вячеслав Аброськин on 3 Июль 2015 г.

Варто відзначити, сепаратистський видання "Донецьке агентство новин" передавало, що Балбеков і Кобзар перейшли на бік ДНР добровільно, нібито "зрозуміли свою помилку".

Нагадаємо, бойовики виходять з незаконних озброєних формувань з-за відсутності фінансування.