ua en ru

Снігопад в Україні: виникли перебої в поштових відправленнях

Снігопад в Україні: виникли перебої в поштових відправленнях Фото: снігопад (РБК-Україна)

Міжнародні поштові відправлення відлітають також з затримкою

В результаті сильних снігопадів в Україні виникли перебої в поштових відправленнях. Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрпошта".

"Через складну ситуацію на дорогах виникли певні затримки у доставці пошти", - говориться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, у зв'язку зі складними погодними умовами можливі затримки доставки пошти у Вінницькій, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Миколаївській, Одеській, Харківській, Хмельницькій, Херсонській областях та в місті Києві.

Затримки зокрема виникли у таких районах областей:

  • Вінницька. Бершадський р-н, 3 п / п, Погребищанського р-н, 7 п / п Планується доставка 20.12.2017
  • Житомирська. Ружинський р-н, 45 н / п, Андрушівський р-н 21 н / п, Коростишівський р-н 10 н / п, Коростишівський р-н 3 п / п, Житомирський р-н 3 п / п, Бердичівський 3 н / п Планується доставка 20.12.2017
  • Київська. Білоцерківський р-н 188 н / п, Яготинський р-н 130 н / п, Бородянський р-н 6 п / п Планується доставка 20-21.12.2017
  • Черкаська. Городищенський р-н, 1 н / п Планується доставка 20.12.2017

Також, за інформацією аеропорту "Бориспіль", міжнародні поштові відправлення надсилаються з України в країни призначення також з затримкою.

"Запевняємо, що "Укрпошта" робить все можливе для якнайшвидшого відновлення строків доставки кореспонденції", - резюмували в прес-службі.

У свою чергу, в прес-службі "Нової пошти" заявили, що через потужний снігопад і завірюху рух частини автомобілів обмежений, на дорогах працює спецтехніка, і, в зв'язку з цим, можливі затримки доставок з / в м. Киев.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у результаті негоди в Україні протягом доби сталися понад 1,3 тис. дорожньо-транспортних пригод.