ua en ru

Дебати Порошенко і Зеленського: де і коли дивитися

Дебати Порошенко і Зеленського: де і коли дивитися Колаж РБК-Україна

Передвиборчі дебати кандидатів у президенти України призначені на 19 квітня

Дебати Петра Порошенка і Володимира Зеленського відбулися 19 квітня - в останню п'ятницю перед другим туром виборів. Все, що відомо про місце проведення, де і коли дивитися онлайн дебати кандидатів на пост президента - в матеріалі РБК-Україна.

Дивитися дебати онлайн Порошенка та Зеленського можна на РБК-Україна

Онлайн-трансляція дебатів Порошенка та Зеленського

19 квітня

21:51 Дебати підійшли до кінця. Порошенко відповів на запитання експертів, Зеленський на "Суспільне" не приїхав.

21:16 В студії тільки Порошенко, тому дебати з кандидатом будуть проходити так: вступне слово, питання кандидату від експертів і заключне слово.

21:00 Порошенко вже приїхав на "Суспільне". Дебати почалися, але без Зеленського.

20:00 Після заключного слова Порошенко і Зеленського дебати закінчилися. Дискусія кандидатів тривала одну годину.

Зараз Петро Порошенко відправиться на дебати на "Суспільне". Як відомо, Зеленський в студію не поїде.

19:44 Петро Порошенко запитав у Зеленського, коли той вибачиться перед Україною за те, що називав її в своєму виступі повією. У відповідь на це Зеленський заявив, що готовий стати на коліна перед кожною матір'ю, яка не дочекалася свого сина з фронту. Після цього Зеленський на сцені став на коліна.

19:24 "Я не ваш опонент, я ваш вирок", - говорить Зеленський.

19:16 "Я вірю, що пан Володимир не хоче здати Україну, але Путін про це мріє і якщо він не знає, як це зробити, ми повинні прибирати ризики. У нас є тільки красива обгортка ... Ви не кіт в мішку, ви мішок а в вашому мішку олігархи і всі, що загрожує моїй країні ", - заявив Порошенко.

19:11 "Я сам був за пана Порошенка в 2014, але я помилився. Ми помилилися. Чи могли ми уявити, що його" жити по-новому "стане нашим виживати?", - заявив Зеленський. - Я результат ваших помилок і обіцянок ".

19:02 Порошенко і Зеленський потиснули один одному руки. Вони все-таки залишаться на одній сцені.

19:00 Петро Порошенко йде на сцену до Володимира Зеленського.

18:57 Куликов кинув монетку, починати буде Володимир Зеленський. А поки на стадіоні виконують гімпу України.

18:54 Вести дебати будуть Андрій Куликов та Олена Фроляк. У кандидатів буде 5 хвилин на вступне слово, потім 36 хвилин кандидати зможуть задавати питання один одному - 1 хвилина на питання і не більше 4 хвилин на відповідь. Після цього - 5 хвилин на заключне слово.

18:52 Зеленський також вже прибув на НСК.

18:48 Порошенко прибув на Олімпійський з сім'єю. Президент обійшов свою частину фанзони, вітаючись з прихильниками, та піднявся на сцену.

18:28 Як повідомляє кореспондент РБК-Україна, з двох сцен по черзі виступають музиканти. Фанатів Порошенко в фан-зоні поки більше, ніж фанатів Зеленського. Підтримують Зеленського музиканти закликають всіх присутніх "поплескати один одному, адже ми одне ціле". Частина прихильників Порошенко у відповідь кричить "Ганьба".

Фото РБК-Україна

18:10 В очікуванні початку дебатів люди стоять в черзі за безалкогольними напоями. А в цей час тих, хто вже знаходиться в фан зоні, з одного боку розважає група Kozak System, а з іншого - група Machete.

Дебати Порошенко і Зеленського: де і коли дивитися

Фото РБК-Україна

17:59 На НСК пускають тільки по квитках або запрошеннями. На вході поліцейські з собаками і металодетекторами ретельно перевіряють прийшли на стадіон. На вході в Олімпійський знаходиться друга лінія оточення.

17:35 Як повідомили в поліції, на в'їзді до Києва утворився транспортний колапс через дебати кандидатів. Глядачів підвозять з різних міст. На даний момент люди вже займають свої місці на стадіоні, проводиться концерт. На стадіон пускають тільки при наявності квитка. Як очікується, дебати почнуться о 19:00. Крім того, Порошенко анонсував для своїх прихильників фан-зону навпроти стадіону - на Троїцькій площі, там також проводиться концерт, після чого почнеться трансляція дебатів.

Фото: РБК-Україна

17:02 Як повідомляє кореспондент РБК-Україна, на стадіон заборонено проносити партійну символіку та агітацію. Тому багато прихильників чинного президента прийшли з прапорами України та ЄС.

Дебати Порошенко і Зеленського: де і коли дивитися

Фото: РБК-Україна

16:22 Міністр молоді та спорту Ігор Жданов заявив, що стадіон вже готовий до проведення дебатів. На даний момент людей вже почали запускати на НСК "Олімпійський".

Опубліковано Ігором Ждановим Пʼятниця, 19 квітня 2019 р.

16:08 Три станції метро "Олімпійська", "Палац спорту", "Площа Льва Толстого" закриті на вхід і вихід.

Сьогодні Порошенко провів акцію в центрі Києва, після чого він і його прихильники вирушили пішки до НСК "Олімпійський".

Як відомо, дебати почнуться о 19:00, модерувати дебати будуть голова правління "Громадського радіо", ведучий Андрій Куліков і телеведуча ICTV Олена Фроляк.

Фото: РБК-Україна

14:34 На НСК "Олімпійський" вже встановили дві сцени. Відео зі стадіону опублікував фотограф Ян Доброносов.

Пішов дощ.

Опубліковано Yan Dobronosov Пʼятниця, 19 квітня 2019 р.

14:02 Згідно з правилами відвідування дебатів на НСК, озвучених штабом Зеленського, вхід на стадіон буде проводитися за квитками, які необхідно попередньо роздрукувати.

Дебати Порошенко і Зеленського: де і коли дивитися

Як відомо, вхід на стадіон відкриють о 16:00. На даний момент в роботу метро внесені зміни: "Олімпійська" закрита на вхід і вихід, а "Палац спорту" працює тільки на пересадку.

Дебати Порошенко і Зеленського: де і коли дивитися

Крім того, Петро Порошенко закликав своїх прихильників зібратися в фан-зоні на Троїцькій площі о 18:00.

Дебати Порошенко і Зеленського: де і коли дивитися

11:23 Дебати Зеленського і Порошенка на НСК "Олімпійський" і в студії "Суспільного" транслюватимуть 20 зарубіжних каналів. На даний момент на стадіоні триває підготовка до прведення дебатів, на місці працюють правоохоронці.

Дебати Порошенко і Зеленського: де і коли дивитися

09:27 Через дебати Порошенка і Зеленського в центрі Києва сьогодні буде обмежено рух з 10:00 до 22:00. Крім того, з 18:00 до 19:00 станції метрополітену "Олімпійська", "Площа Льва Толстого" і "Палац спорту" перейдуть на особливий режим роботи.

Дебати Порошенко і Зеленського: де і коли дивитися

Дебати на НСК Олімпійський: 19 квітня о 19:00

Відповідно до Закону України, передвиборні дебати проводяться напередодні "дня тиші" перед повторним голосуванням у прямому ефірі студії Громадського телебачення.

Однак після оголошення результатів голосування в першому турі президентських виборів, Володимир Зеленський у відеозверненні запропонував Петру Порошенку провести дебати на НСК "Олімпійський".

Кандидати неодноразово висували один одному різні вимоги про час та умови проведення зустрічі.

В результаті досягнутої домовленості дебати були призначені на 19:00 19 квітня. Петро Порошенко та Володимир Зеленський повинні зустрітися на "Олімпійському".

Передбачається, що онлайн-трансляція дебатів буде доступна на Facebook-сторінках кандидатів.

Дебати Порошенка і ЗеленськогоФото: Дебати 19 квітня (facebook.com/PetroPoroshenko2019)

Для тих, хто збирається спостерігати за ходом дебатів безпосередньо в Києві на НСК "Олімпійський", вхід на стадіон відкриють 19 квітня з 16:00 за попередніми списками. Про це йдеться в анонсі заходу на Facebook.

У штабі Володимира Зеленського також запропонували всім бажаючим глядачам зареєструватися і отримати безкоштовні квитки в фан-зону, яка буде знаходитися перед сценою.

Відео: Володимир Зеленський про дебатах на НСК "Олімпійський" (facebook.com/zelenskiy95)

Офіційні дебати на "UA: Суспільне": 19 квітня о 21:00

Проведення передвиборчих дебатів заплановано і в ефірі Національної громадської телерадіокомпанії, відповідно до законодавства та постанови ЦВК.

Кожному з претендентів на пост глави держави буде надана можливість участі в дискусії в форматі "запитання-відповідь". Під час дебатів кандидати зможуть вимовити "вступне слово", задати один одному до 5 питань і завершити виступ короткою промовою.

Тривалість офіційних дебатів становить 60 хвилин. Прямий ефір на телеканалі "UA: Суспільне" і радіотрансляція на "UA: Українське радіо" розпочнеться о 20:00 19 квітня. Інші телеканали також можуть транслювати дебати безкоштовно.

Як повідомили в НГТУ, якщо один з учасників або ж обидва не прийдуть в призначений час на ефір "Суспільного", протягом години буде транслюватися нейтральне відео з рухомим рядком про те, що кандидати на пост президента, не з'явилися для участі в дебатах.

У разі присутності на дебатах тільки одного кандидата, йому нададуть весь час ефіру для передвиборчої агітації.