ua en ru

Словаччина - Україна: Ми багато подивилися ігор суперника, сюрпризів не буде, - Фоменко

Словаччина - Україна: Ми багато подивилися ігор суперника, сюрпризів не буде, - Фоменко Фото: Михайло Фоменко

Наставник українців готується до матчу

Тренер збірної України Михайло Фоменко запевнив громадськість, що його підопічні добре вивчили суперника. Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

"Все нормально, всі здорові, всі чекаємо гри. Якщо б у нас залишалося всього 10 осіб, тоді заміни складно робити. А так у нас є достатня кількість кваліфікованих гравців, і їх є ким замінити. Ми маємо достатньо інформації один про одного і знаємо сильні і слабкі сторони. Наші хлопці вийдуть на поле і будуть виконувати установку на гру", - сказав Фоменко.

"Перший матч не був провальним, просто допустили кілька грубих помилок, після чого був пропущений гол. Ми створили багато моментів, але реалізація була нульова, тому матч так і завершився. Тепер ми багато подивилися суперника, думаю, і вони нас. Сюрпризів не буде. Як зазвичай у спарених матчах. Повернемося до заміни Андрія Ярмоленка, це було зроблено саме з метою відпочинку. Те, що стосується відновлювальних заходів, то в готелі є непоганий комплекс для цього - сауна, басейни, масажисти. Все це допомогло прискорити відновний процес", - додав коуч української команди.

Нагадаємо, гра Словаччина - Україна відбудеться ввечері 8 вересня, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.