ua en ru

Славутич повністю ізольований і потребує продуктів харчування, - ОВА

Славутич повністю ізольований і потребує продуктів харчування, - ОВА Фото: голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба (vechirniykyiv)

Місто Славутич Київської області на сьогодні повністю ізольоване через війну Росії проти України. Населення потребує продуктів харчування та медикаментів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби.

"Славутич повністю ізольований. Є потреба в продуктах харчування і медикаментах. Ремонтні роботи з відновлення електропостачання в Славутичі та ЧАЕС завершені, йдуть регламентні роботи", - зазначив він.

Що стосується ситуації у Вишгородському районі, то Вишгородська, Петрівська та Пірнівська територіальні громади - населенню надається необхідна допомога, проводиться патрулювання вулиць.

В окупованих Іванківській, Димерській та Поліській територіальних громадах гуманітарна катастрофа, відсутній зв'язок, електропостачання, продукти харчування та ліки. Триває евакуація людей з окупованої Димерської громади.