ua en ru

СКМ заявив, що непричетний до повернення Госпсуду Києва до розгляду позову по реприватизації "Криворіжсталі"

СКМ заявив, що непричетний до повернення Госпсуду Києва до розгляду позову по реприватизації "Криворіжсталі". Про це заявила прес-служба холдингу.

"СКМ не відомі причини відновлення Господарським судом р. Києва судового слідства щодо позову консорціуму "Інвестиційно-металургійний Союз" до ФДМУ про визнання незаконним та скасування наказу ФДМУ від 15 лютого 2005 р. Представники СКМ ніяких заяв або клопотань в Господарський суд р. Києва не подавали і в суду не були", - йдеться в повідомленні.

СКМ - керуюча компанія фінансово-промислової групи, діяльність якої сконцентрована в гірничо-металургійній, енергетичній, фінансовій сферах бізнесу, а також у телекомунікаціях, медіабізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, видобутку глин, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, торгівлі медикаментами, машинобудуванні і транспортному бізнесі.

100% СКМ володіє підприємець Рінат Ахметов. СКМ уже є інвестором телекомунікаційного ринку України, володіючи оператором фіксованого зв'язку - телекомунікаційною групою Vega, а також міноритарним пакетом компанії "Астеліт", оператора мобільного зв'язку life:).

Читайте також: Госпсуд Києва повернувся до розгляду позову Пінчука і Ахметова про незаконну реприватизації "Криворіжсталі"