ua en ru

Ситуація в Луганську: у місті знаходяться близько тисячі військових з РФ

Ситуація в Луганську: у місті знаходяться близько тисячі військових з РФ Фото: Зорян Шкіряк (УНІАН)

За словами Шкіряка, російські військові взяли під контроль ситуацію в Луганську

Ситуацію в Луганську взяли під контроль близько тисячі російських військових з важкою технікою. Про це у Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

"Зараз у Луганську перебувають підрозділи регулярної російської армії в кількості близько 1000 військовослужбовців з важкою технікою (танки, БТР, артилерію). Росіяни повністю взяли під контроль ситуацію в місті і стежать за розвитком конфлікту між терористами. Збройних протистоянь поки не зафіксовано", - повідомив Шкіряк.

Він також додав, що підрозділи сил АТО перебувають у стані підвищеної боєготовності на всій лінії зіткнення і готові до відбиття провокацій противника.

Увага! Наразі, терорист Плотницький перебуває в Росії. Три години тому, кортеж з декількох автомобілів з найближчим оточ...

Опубліковано Зоряном Шкіряком 23 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше в МінАТО назвали можливі причини перевороту в Луганську. Зокрема, однією з причин може бути ротація так званих російських кураторів. Крім того, у відомстві припускають зв'язок між подіями в Луганську і телефонними переговорами президента РФ Володимира Путіна з ватажками "республік".