ua en ru

Ситуація в Харківській обл. контрольована, підготовка до зими йде з випередженням, - Райнін

Ситуація в Харківській обл. контрольована, підготовка до зими йде з випередженням, - Райнін Фото: Ігор Райнін

Вперше за 5 років всі 34 місцеві обласні бюджети перевиконані

Ситуація в Харківській обл. контрольована, підготовка до зими йде з випередженням. Про це сьогодні, 19 серпня, на засіданні Кабінету міністрів України повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогодні ситуація у Харківському регіоні контрольована. У місто повернулися культурно-спортивні заходи, життя нормалізувалося", - повідомив Райнін.

"Вперше за 5 років всі 34 місцеві обласні бюджети не тільки виконані, а й перевиконані. Це сталося завдяки безпрецедентному перерозподілу коштів місцевих бюджетів", - зазначив він.

Також за його словами, у цьому сезоні отриманий рекордний врожай озимих, найкращий в Україні.

По-третє, Райнін зазначив, що в Харківській області на споживчому ринку не спостерігається підвищення цін, що, на його думку, важливо для зберігання спокійної обстановки в прифронтовій області.

"Четверте, з випередженням графіку йде підготовка ЖКГ-інфраструктури до зимового сезону", - додав він.

Як зазначив Райнін, також на доручення в уряді створено обласний антикризовий штаб, і запевнив, що до 1 жовтня буде повністю завершена підготовка до опалювального сезону.

Також він розповів про хід облаштування кордону.

"В обласному бюджеті передбачено понад 10 млн грн на оборону області та облаштування кордону", - зазначив голова Харківської ОДА.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у ряді районів Харківської області заборонили полювання через бої на Донбасі.