ua en ru

Ситуація в Авдіївці: відновленню світла на окупованій частині завадили обстріли

Ситуація в Авдіївці: відновленню світла на окупованій частині завадили обстріли Фото: Авдіївка

Тривають перемовини щодо відновлення пошкодженої ЛЕП на непідконтрольній території

У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб доповіли про ситуацію в Авдіївці (Донецька область): ремонтні роботи з боку непідконтрольних уряду України територій не вдалося завершити у зв'язку з недотриманням "режиму тиші". Про це повідомляє прес-служба відомства у Facebook.

"Ремонтно-відновлювальні роботи в Авдіївці з боку підконтрольної уряду України території успішно завершено о 14:45. Ремонтні роботи з боку непідконтрольних уряду України територій не вдалося завершити у зв'язку з недотриманням "режиму тиші", - йдеться в повідомленні.

Авдіївка: за оцінками фахівців ремонтні роботи зі сторони непідкотрольних Уряду України територій не вдалося завершити у...

Опубліковано Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та ВПО України 19 лютого 2017 р.

Водночас у Держслужбі з надзвичайних ситуацій доповіли, що наразі тривають перемовини щодо відновлення пошкодженої лінії електропередачі на непідконтрольній території.

Усього до аварійно відновлювальних робіт залучено 144 осіб та 37 одиниць техніки, у тому числі від ДСНС - 69 осіб та 25 одиниць техніки.

У відомстві також повідомили, що об’єкти соціально-побутової сфери, які не мають власних систем резервного електроживлення, а саме: міська лікарня, ПАТ "Укртелеком" (АТС), управління праці та соціального захисту населення, каналізаційна насосна станція, станція швидкої медичної допомоги, пенсійний фонд, міськвиконком, загальноосвітня школа №7 та насосна станція міськводоканалу, забезпечені електроенергією від генераторів ДСНС (40-110 кВ та 600 кВ).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ремонтні бригади опівдні в неділю приступили до відновлення електропостачання в Авдіївці.