ua en ru

Ситуація в Авдіївці: ремонтники почали відновлювати електропостачання

Ситуація в Авдіївці: ремонтники почали відновлювати електропостачання Фото: Авдіївка після артобстрілів

Досягнуто узгодження щодо припинення вогню з обох сторін (з 11:00 до 15:00 19 лютого)

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій доповіли про ситуацію в Авдіївці станом на 12:00 19 лютого: ремонтні бригади опівдні приступили до відновлення електропостачання в місті. Про це повідомляє прес-центр ДСНС.

За даними відомства, нині є узгодження щодо припинення вогню з обох сторін (з 11:00 до 15:00 19.02.2017 року).

"О 12:00 для проведення робіт щодо розмінування та в подальшому для ремонту високовольтних ліній направлено піротехнічний підрозділ Збройних Сил України та ремонтна бригада ТОВ "ДТЕК високовольтні мережі", - йдеться в повідомленні.

При цьому зазначено, що всього до аварійно-відновлювальних робіт залучено 128 осіб та 32 одиниці техніки, у тому числі від ДСНС - 67 осіб та 24 одиниці техніки.

"Об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, будуть забезпечені електроенергією від 13 генераторів ДСНС (40-110 кВ та 600 кВ), два з яких вже підключено до міської лікарні та Укртелекому (АТС)", - запевнили рятувальники.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що станом на ранок неділі Авдіївка залишається знеструмленою, у місті також відсутнє водопостачання, проте є опалення.