ua en ru

Ситуація в Авдіївці: газопостачання у місті відсутнє з 7 червня

Ситуація в Авдіївці: газопостачання у місті відсутнє з 7 червня Фото: Авдіївка (twitter.com/PavloKlimkin)

Ремонтні роботи не проводились у зв’язку з небезпекою для працівників

У Авдіївці (Донецька область) станом на ранок 24 червня 2017 року все ще відсутнє газопостачання через пошкодження підземного газопроводу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як зазначається, газопостачання у місті відсутнє з 7 червня, а ремонтні роботи не проводились у зв’язку з небезпекою для працівників.

"Станом на 7 годину 24 червня газопостачання у м. Авдіївка відсутнє, ремонтні роботи підземного газопроводу (діаметр 273 мм), який був пошкоджений 7 червня в результаті бойових дій не проводились, у зв’язку з небезпекою для працівників", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами глави Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, до адміністрації мало не щодня надходить 10-15 заявок на відновлення тих чи інших об’єктів, пошкоджених під час бойових дій: газогонів, електромереж, будівель тощо.

"З українського боку завжди маємо розуміння необхідності проведення відновлювальних робіт та гарантії безпеки для ремонтників. Протилежна ж сторона дає гарантії безпеки для одного-двох об’єктів максимум. Фактично, бойовики, підтримувані Росією, тримають у заручниках сотні тисяч мирного населення Донеччини", - зазначив Жебрівський.