ua en ru

Шустер повідомив, де транслюватиметься його програма

Шустер повідомив, де транслюватиметься його програма Фото: Савік Шустер

"Шустер Live" покажуть на власному телеканалі Шустера

Програма Савіка Шустера "Шустер Live" у п'ятницю, 25 вересня, буде транслюватися на телеканалі 3S.tv та в мережі Інтернет. Про це йдеться в повідомленні "Шустер Live" на сторінці Facebook.

"Незважаючи на все, в цю п'ятницю Шустер LIVE точно можна буде побачити на незалежному телеканалі 3S.tv - Савік Шустер Студія і в мережі Інтернет", - йдеться в повідомленні.

Савік Шустер підсумував ефір 18.09.2015

Свобода слова - одна з основних європейських цінностей. І саме з прийняття різних точок зору формується громадянське суспільство. Тому, попри все, цієї п'ятниці #ШустерLIVE точно можна буде побачити на незалежному телеканалі 3S.tv - Савик Шустер Студия та у мережі Інтернет.#територіясвободи

Posted by Шустер LIVE on 21 сентября 2015 г.

Нагадаємо, з 4 вересня політичне ток-шоу Савіка Шустера "Шустер Live" початок виходить в ефірі телеканалу "1+1", який належить бізнесмену Ігорю Коломойському. Однак минулої п'ятниці, 18 вересня, програму несподівано зняли з ефіру, аргументувавши це тим, що ситуації суспільство вже "вкрай напружене і політизовано", і канал не готовий розпалювати його ще більше.