ua en ru

Телеканал Коломойського зняв з ефіру програму "Шустер Live"

Телеканал Коломойського зняв з ефіру програму "Шустер Live" Фото: Савік Шустер

Програму транслює "112 Україна"

facebookТелеканал бізнесмена Ігоря Коломойського зняв з ефіру програму Савіка Шустера "Шустер Live". Замість неї вийде художній фільм, про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Як повідомляється, канал вважає, що в ситуації, яка виникла в країні в останні кілька днів, суспільство вже "вкрай напружена і політизована", і канал не готовий розпалювати його ще більше.

"Ми вважаємо, що за найближчий тиждень, політики зможуть заспокоїтися, знизити градус дискусії і в наступну п'ятницю повернутися до обговорення питань корупції і тарифів в ефірі шоу, тим більше, що ця тема не перестане бути актуальною", - прокоментували представники каналу.

У свою чергу, прокоментував таке рішення телеканалу й лідер Радикальної партії Олег Ляшко на своїй сторінці у Facebook.

"Прямо зараз програму "Шустер-live" знімають з ефіру за командою Банкової. У Порошенка - агонія. І це наближає його кінець. На цьому ефірі мав бути і я, збирався показати документи і розповісти правду про 7 епізодів, на основі яких Порошенко чинить політичну розправу над Ігорем Мосійчуком та усією нашою командою", - написав він.

Прямо зараз програму "Шустер-live" знімають з ефіру за командою Банкової. У Порошенка - агонія. І це наближає його кінец...

Posted by Олег Ляшко on 18 сентября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ток-шоу Шустера виходитиме на каналі Коломойського.