ua en ru

Шокін анонсував подальші виклики чиновників на допити

Шокін анонсував подальші виклики чиновників на допити Фото: генеральний прокурор Віктор Шокін

Нардепів від "Опозиційного блоку" Наталію Королевську і Олександра Вілкула викликають на допит на 5 листопада

Народних депутатів від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула та Наталію Королевську хотів запросити на допит представник Генеральної прокуратури України (ГПУ), і це не останні дзвінки. Про це заявив генеральний прокурор Віктор Шокін, передає 112-Украина.

"Були надіслані повістки на четвер, 5 листопада, про виклик цих людей до Генпрокуратури, я маю на увазі пана Вілкула та пані Королевську. Хочу повідомити, що це не останні виклики на допити у кримінальній справі, що стосується чиновників. Я впевнений, що після допитів, проведення інших процесуальних дій, будуть зроблені відповідні висновки, і якщо вина буде доведена, то будуть пред'явлення з мого боку на залучення цих людей, або інших людей, громадян України до кримінальної відповідальності та арешту", - заявив Шокін.

Раніше повідомлялося, що народних депутатів України від "Опозиційного блоку" Наталію Королевську і Олександра Вілкула викликають на допит на 5 листопада.

Нагадаємо, сьогодні слідчий МВС під час погоджувальної ради хотів вручити повістку нардепам від "Опозиційного блоку" Вадиму Новинському, Олександру Вілкулу та Наталії Королевській. Однак нардепів на погоджувальній раді не виявилося.