ua en ru

Шевченко викликав 23 гравця на матчі проти Хорватії і Косова

Шевченко викликав 23 гравця на матчі проти Хорватії і Косова Фото: збірна України на тренуванні (ФФУ)

Ще 3 гравця виявилися в резервному списку команди

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко визначився зі складом, який готуватиметься на фінальні матчі відбору до ЧС-2018 проти Косово (6 жовтня) і Хорватії (9 жовтня). Про це повідомляється на сайті ФФУ.

Воротарі: Андрій П'ятов ("Шахтар"), Максим Коваль ("Динамо"), Андрій Лунін ("Зоря").

Захисники: Ярослав Ракицький, Богдан Бутко, Іван Ордець (всі - "Шахтар"), Євген Хачеріді ("Динамо" Київ), Едуард Соболь ("Славія", Чехія), Микола Матвієнко ("Ворскла", Полтава), Олександр Кучер ("Кайсеріспор", Туреччина).

Півзахисники: Сергій Сидорчук, Денис Гармаш, Віталій Буяльський, Віктор Циганков, Володимир Шепелєв (всі - "Динамо"), Тарас Степаненко, Віктор Коваленко (обидва - "Шахтар"), Андрій Ярмоленко ("Боруссія" Дортмунд, Німеччина), Руслан Ротань ("Славія", Чехія), Євген Коноплянка ("Шальке", Німеччина), Руслан Малиновський ("Генк", Бельгія), Олександр Зінченко ("Манчестер Сіті", Англія).

Нападаючий: Артем Кравець ("Динамо")

Ще 3 гравця виявилися в резервному списку команди: Микола Морозюк, Артем Бесєдін, (обидва - "Динамо"), Ігор Пердута ("Ворскла").

У порівнянні з минулим збором в заявку не потрапили: Євген Шахов (ПАОК, Греція), Владлен Юрченко ("Байєр", Німеччина) і Сергій Кривцов ("Шахтар"), який травмований.

Нагадаємо, колишній нападаючий збірної України Андрій Воронін повернувся в національну команду в новій ролі. 38-річний Воронін став скаутом команди і буде переглядати матчі кандидатів в збірну за кордоном.