ua en ru

Шевченко пообіцяв вивести збірну України на Євро-2020

Шевченко пообіцяв вивести збірну України на Євро-2020 Фото: Андрій Шевченко (ФФУ)

Наставник закликав бронювати квитки на чемпіонат

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко пообіцяв, що команда під його керівництвом вийде на Євро-2020. Про це він заявив на прес-конференції, передає сайт Федерації футболу України (ФФУ).

"Всім подобається гра, але головне - це результат. У мене стоїть завдання, і я знаю, що ми вийдемо. Упевнений, що ми вийдемо - перше і друге місця дають можливість вийти безпосередньо. Займемо перше або друге місце - значить, пройдемо далі. Замовляйте квитки", - сказав наставник.

Також Шевченко напередодні контрольної зустрічі з командою Словаччини прояснив ситуацію навколо спарингу з Аргентиною, який міг пройти в листопаді.

"Йшли розмови про матч з Аргентиною, про суми. Я особисто був проти цієї зустрічі. Складний період для країни, і я не вважаю правильним платити за товариські ігри, з ким ми б не грали. Я буду намагатися підключати особисті зв'язки - буду говорити і вже говорив з багатьма тренерами провідних команд. Буде чудово, якщо організуємо сильні спаринги, це найкраще. Але ми і зараз граємо з хорошою командою Словаччини. це добротна команда", - додав Шевченко.

Нагадаємо, Андрій Шевченко залишиться тренером збірної України до кінця відбору Євро-2020. За це рішення одноголосно проголосував виконком Федерації футболу України. При цьому контракт наставника з ФФУ, який закінчується влітку 2018 року, ще не продовжили.