ua en ru

Шевченка назвали основним кандидатом у наставники збірної України

Шевченка назвали основним кандидатом у наставники збірної України Фото: Андрій Шевченко може очолити національну команду

Керівництво Федерації футболу України планує провести з ним переговори

Колишній зірковий футболіст Андрій Шевченко вважається основним кандидатом на посаду головного тренера збірної команди України з футболу, яку після закінчення Євро-2016 має покинути Михайло Фоменко. Про це з посиланням на власні джерела повідомляє видання Sport Arena.

Зазначено, що керівництво Федерації футболу України планує провести переговори з нинішнім асистентом Фоменка Шевченком, який у кінці 2015 року офіційно увійшов до тренерського штабу в якості помічника головного тренера.

"Кандидатура Шевченка розглядається як пріоритетна, але для її затвердження потрібна не тільки згода самого фахівця, але і досить тривала процедура узгодження з Виконкомом ФФУ", - пише видання.


Повідомляється також, що у разі призначення Шевченка на посаду наставника національної збірної, тренерський штаб буде повністю оновлено.

Очікується, що всі формальності буде прискорено вже в липні, щоб до серпня національна команда отримала нового тренера і його штаб.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що чинний наставник збірної Михайло Фоменко заявив гравцям про свій намір покинути команду після завершення виступів на Євро-2016 у Франції.