ua en ru

Беру на себе відповідальність за невихід України на ЧС-2018, - Шевченко

Беру на себе відповідальність за невихід України на ЧС-2018, - Шевченко Фото: Андрій Шевченко (Footboom, Віктор Перегняк)

При цьому, наставник хоче залишитися працювати з національною командою

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко взяв на себе всю відповідальність за невихід команди на чемпіонат світу-2018, однак зазначив, що хотів би продовжити тренувати "синьо-жовтих". Про це він заявив під час прес-конференції.

"Беру на себе всю відповідальність за невихід на ЧС-2018. Команда не досягнула бажаного результату, але ми боролися до останнього, і навіть в останній грі у нас був шанс. Мені відомо, що Україна займає друге місце після Хорватії за всіма статистичними показниками. ми займаємо перше місце за створеними моментами і ударам, але практично останнє місце - по реалізації ", - розповів Шевченко.

"Хочу залишитися працювати з національною командою. Я бачу прогрес, я вірю в українських футболістів. Далі рішення за ФФУ і за Виконкомом, де повинні вирішити - продовжать контракт зі мною чи ні", - додав наставник національної збірної.

Нагадаємо, збірна України 10 листопада проведе товариську гру проти Словаччини. Українці стануть господарями поєдинку. Місце проведення матчу визначиться пізніше.