ua en ru

Щербань сказав, що його "замовив" Лазаренко, - Гурвіц

Народний депутат України Євген Щербань перед смертю сказав, що, на його думку, його "замовив" екс-прем'єр-міністр Павло Лазаренко. Про це заявив депутат від фракції "Удар", екс-мер Одеси Едуард Гурвіц в ефірі "Шустер LIVE" на "Інтер".

"Ми говорили про ситуацію, яка склалася в країні, і як важко, і як сумно, і він сказав, що, на його думку, його замовили, і він збирається полетіти до Америки на 3 місяці і за цей час розрулити цю ситуацію. Я йому сказав: Євген, приїжджай до Одеси, побудете, відпочинете в хорошому місті, навіщо вам туди повертатися зараз. На що він сказав, що залишиться на суботу в Москві - дружина хоче. Чим це закінчилося - ви знаєте", - повідомив Гурвіц.

На уточнююче запитання ведучого: "Він сказав, що замовили, але не сказав хто?", Гурвіц відповів: "Ні-ні, він сказав, хто. Він сказав, що, на його думку, його замовив Лазаренко (екс-прем'єр-міністр Павло Лазаренко). Але нічого не скажеш, бо доказів ніяких у мене немає".

Читайте також: Прокурор здивований проханням Власенка надати документальні підтвердження причетності Тимошенко до справи Щербаня