ua en ru

Сестра Сенцова спростувала його госпіталізацію

Сестра Сенцова спростувала його госпіталізацію Фото: Олег Сенцов (facebook.com/Inforos.ru)

На прес-конференції в Києві Наталя Каплан повідомила інформацію двотижневої давності

Сестра українського політв'язня Олега Сенцова Наталія Каплан заявила, що не говорила, що її брат зараз перебуває в реанімації лікарні Лабитнангі (Російська Федерація). Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення в Facebook.

Вона підкреслила, що на прес-конференції в Києві повідомила інформацію двотижневої давності, оскільки нової у неї немає.

"Сьогодні був прес-брифінг, присвячений роботі над фільмом Олега Сенцова "Номери". Про стан здоров'я Олега я передала інформацію двотижневої давності, тому що це і є останні новини. Якщо ряд журналістів вирішили, що краще не говорити про кіно, а передруковувати про його близький кінець під соусом новин, то запитання до них", - написала Каплан.

И по поводу громких заголовков в ряде СМИ сегодня. Сегодня был пресс-брифинг, посвященный работе над фильмом Олега...

Опубліковано Натал'єю Каплан Вівторок, 16 жовтня 2018 р.

Нагадаємо, 15 жовтня низка ЗМІ опублікували інформацію, що сестра українського політв'язня Олега Сенцова Наталія Каплан заявила, що її брат перебуває в реанімації лікарні Лабитнангі.

Ямало-Ненецьке управління Федеральної служби виконання покарань (УФСІН) також спростувало інформацію, що Олег Сенцов після голодування перебуває в реанімації.