ua en ru

Сенатору США від Нью-Джерсі Букеру прислали підозрілий пакет

Сенатору США від Нью-Джерсі Букеру прислали підозрілий пакет Фото: Корі Ентоні Букер (flickr.com CECP Photos)

Підозрілу посилку перехопили у Флориді

Федеральне бюро розслідувань США інформує, що американському політику з Демократичної партії, сенатору Сполучених Штатів Америки від Нью-Джерсі Корі Ентоні Букеру надіслали підозрілу посилку. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на The Associated Press.

Сенатору США від Нью-Джерсі Букеру прислали підозрілий пакет

Пакет був перехоплений у Флориді.

"ФБР: 11-й підозрілий пакет, перехоплений у Флориді, адресований сенатору від Нью-Джерсі Корі Букеру, схожий за зовнішнім виглядом на інші", - сказано в повідомленні агентства.

Нагадаємо, влада Сполучених Штатів Америки розслідує розсилку вибухових пристроїв поштою лідерам Демократичної партії за два тижні до проведення проміжних виборів до Конгресу, які відбудуться 6 листопада. Підкреслювалося, що жодна з семи бомб не вибухнула, і ніхто не постраждав, оскільки владі в Нью-Йорку, Вашингтоні, Флориді та Каліфорнії вдалося перехопити підозрілі пакети.

Додамо, бомби у вигляді невеликих трубочок, обмотаних чорною стрічкою, містили невелику батарею і були упаковані порошком і розбитим склом.

Як писало РБК-Україна раніше, співробітники секретної служби США перехопили дві підозрілі посилки, які були відправлені екс-держсекретареві США Хілларі Клінтон і колишньому американському президентові Бараку Обамі.

Агентство також повідомляло, що чотири вибухові пристрої, які були направлені Хілларі і Біллу Клінтонам, Бараку Обамі, мільярдерові Джорджу Соросу і до редакції CNN, пов'язані.