ua en ru

Сім'ям загиблих під час вибуху в Домодєдово влада Москви виплатить по 2 млн руб, постраждалим - до 1,5 млн руб

Сім'ям загиблих під час вибуху в Домодєдово влада Москви виплатить по 2 млн руб, постраждалим - до 1,5 млн руб. Про це повідомляє прес-служба мера й уряду міста Москви, повідомляє РБК.
"З міського бюджету крім федеральних виплат сім'ям загиблих буде виплачено по 2 млн руб, постраждалим, які мають поранення тяжкого та середнього ступеня тяжкості, - по 1,5 млн руб, що отримали поранення легкої тяжкості - по 1 млн руб", - сказав мер столиці Сергій Собянін.
Крім того, місто візьме на себе організацію похорону москвичів - жертв теракту і витрати за перебування в столиці родичів постраждалих і загиблих.
С.Собянін через кілька хвилин після вибуху виїхав в аеропорт Домодєдово, де провів оперативну нараду з ліквідації наслідків вибуху, на якому було прийнято відповідне рішення.
Крім того, державному унітарному підприємству "Мосгортранс" було доручено виділити додаткові автобуси, які будуть курсувати між столицею та аеропортом, посилити роботу громадського транспорту у напрямках прямування до інших московських аеропортів і до залізничних вокзалів міста.
Мер також поспілкувався з пораненими і медичним персоналом у міській клінічній лікарні, доручив надати всю необхідну допомогу постраждалим та їх родичам.