ua en ru

СБУ затримала прикордонника на хабарі за "кришування" контрабанди

СБУ затримала прикордонника на хабарі за "кришування" контрабанди Фото: у ході обшуків в приміщенні прикордонника вилучили 500 доларів

Зловмисник був затриманий під час отримання хабара в розмірі п'ять тисяч доларів

У пункті пропуску "Тиса" працівники управлінь внутрішньої безпеки СБУ та прикордонників спільно з прокуратурою затримали на хабарі співробітника західного регіонального управління Державної прикордонної служби. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

За інформацією правоохоронців, хабарник був затриманий під час отримання частини неправомірної вигоди у розмірі п'ять тисяч доларів. Також під час затримання у зловмисника вилучили пакунок з канабісом.

"Вимагач отримав 270 тисяч гривень за організацію "прикриття" контрабандного каналу постачання в Україну побутової хімії. В ході обшуків в автомобілі і приміщенні прикордонника також вилучено 500 доларів, канабіс, патрони калібру 5,45 мм і блокнот з детальними записами про отримані хабарі", - йдеться в повідомленні.

Тривають невідкладні слідчі дії для встановлення спільників зловмисника, в тому числі і серед правоохоронців.

Нагадаємо, 23 березня СБУ спільно з військовою прокуратурою затримала на хабарі заступника начальника одного з підрозділів Новомосковського відділу поліції Дніпропетровської області.