ua en ru

СБУ викрила розкрадання коштів на ремонті доріг у Тернопільській області

СБУ викрила розкрадання коштів на ремонті доріг у Тернопільській області Фото: СБУ викрила розкрадання коштів на ремонт дороги

СБУ викрила розкрадання 6,7 млн гривень бюджетних коштів на ремонт доріг Тернопільської області

Служба безпеки України встановила факт розкрадання бюджетних коштів, виділених на ремонт доріг в Тернопільській області. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Правоохоронці встановили, що приватне ремонтне підприємство уклало договір з облдержадміністрацією на відновлення дорожнього покриття в селищі Підволочиськ. Загальна вартість контракту склала майже 6,7 мільйона гривень.

Співробітники СБУ з'ясували, що підрядники внесли недостовірні дані в акти виконаних робіт за витратами на матеріали та обсягів виробленого ремонту. Чиновники облдержадміністрації без належної перевірки затвердили документи, в результаті чого ділки отримали більше двох з половиною мільйонів гривень за невиконані роботи.

Проти зловмисників відкрито кримінальні провадження за ст. 364 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

alt

Фото: дорога в Підволочиську

Нагадаємо, раніше співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою і поліцією викрили розкрадання 3,8 мільйонів гривень, які були виділені на ремонт доріг Черкаської області.