ua en ru

В СБУ назвали заяву Росії про арешт "агента" фейком і провокацією

В СБУ назвали заяву Росії про арешт "агента" фейком і провокацією Фото: СБУ прокомментровала арешт "свого агента" в Криму (РБК-Україна)

Служба прокоментувала заяву ФСБ Росії

Служба безпеки України прокоментувала ранкову заяву Федеральної служби безпеки РФ про арешт нібито співробітника української спецслужби, який готував диверсії у Криму. Відповідний коментар оприлюднений на сайті СБУ.

"Російська ФСБ вдалася до чергової провокації, повідомивши про затримання у Криму нібито "агента СБУ". Вважаємо, що подібні фейкові новини потрібні російським спецслужбам для залякування населення півострова, яке все частіше висловлює невдоволення окупаційною владою", - йдеться у коментарі.

Крім того, в СБУ заявили про те, що такими заявами спецслужби країни-агресора намагаються звинуватити Україну та її правоохоронні органи у своїх власних бідах і проблемах в АР Крим.

У свою чергу, речник СБУ Олена Гітлянська на своїй сторінці у Facebook також відреагувала на заяву ФСБ.

"Тільки я побачила паралель між віяловими відключеннями світла у Криму і затриманням "агента СБУ"? Бо за версією казкарів з ФСБ він повинен був пошкодити одну з ліній електропередач на півострові. Навіщо, якщо там і так світла немає?", - написала Гітлянська.

Тільки я побачила паралель між віяловими відключеннями світла в Криму та затриманням «агента СБУ». Адже за версією казка...

Опубліковано Гітлянською Оленою 15 серпня 2017 р.

Нагадаємо, затриманого в Криму нібито "українського диверсанта" Геннадія Лімешко заарештували на два місяці.

Раніше ФСБ оприлюднила відео самого затримання.

Вранці, 15 серпня, співробітники ФСБ в Криму заявили про затримання нібито "агента СБУ", який планував серію диверсій на півострові.