ua en ru

Затриманого в Криму "українського диверсанта" заарештували на два місяці

Затриманого в Криму "українського диверсанта" заарештували на два місяці Фото: "українського диверсанта" заарештували в Криму (flickr.com nab/ukr)

За даними ФСБ, Лимешко проходив службу в зоні АТО на Донбасі

Затриманого в Криму нібито "українського диверсанта" Геннадія Лимешка заарештували на два місяці, передають російські ЗМІ з посиланням на рішення суду в Симферополі.

"Задоволено клопотання слідчого ... про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою відносно Лимешкао Геннадія Геннадійовича строком на 2 місяці, до 13 жовтня", — йдеться в повідомленні суду.

Також повідомляється, що рішення про арешт було прийнято ще 14 серпня. Таким чином, про затримання нібито "агента СБУ" російська сторона оголосила через кілька днів. За даними ФСБ, Лимешко раніше проходив службу в зоні АТО на Донбасі.

Нагадаємо, раніше ФСБ оприлюднила відео затримання "агента СБУ" в окупованому Криму. Силовики показали український паспорт затриманого, а також міграційну карту з відміткою про в'їзд через Білорусь, в якій пунктом призначення зазначений Судак. На відео затриманий також заявив, що йому нібито "сказали підрізати електростовп".