ua en ru

В СБУ назвали фейком інформацію про затримання "українських диверсантів" у Донецьку

В СБУ назвали фейком інформацію про затримання "українських диверсантів" у Донецьку Фото: Олена Гітлянська (ssu.gov.ua)

В ДНР сьогодні заявили про затримання "українських диверсантів"

В Службі безпеки України (СБУ) назвали фейком інформацію про затримання "українських диверсантів" в окупованому Донецьку. Про це заявила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська, повідомляє "Тиждень".

"Ця інформація є фейком. Перший раз це звучить як трагедія, другий раз це звучить як фарс. Вчора були у Криму співробітники СБУ, сьогодні - у Донецьку", - заявила вона.

Крім того, за словами Гітлянської, бойовики повідомили про "затримання співробітників СБУ", які згодом виявилися нібито представниками полку спеціальних сил операцій Міністерства оборони України.

"Що саме цікаво, вони повідомляють про затримання співробітників СБУ, а потім у тексті виявляється, що це полк спеціальних сил операцій Міністерства оборони України, а далі пишуть що за диверсію їм обіцяли вступ у Службу безпеки. Вони хоча б більш ретельно підходили до підготовки матеріалів. Фейк має бути правдоподібним, а не набір фраз, які між собою навіть не кореспондуються", - додала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики так званої "Донецької народної республіки" заявили про затримання співробітників Служби безпеки України (СБУ), які нібито хотіли підірвати телевежу в місті Донецьк.