ua en ru

У збірній можуть з'явиться нові імена, - Шевченко

У збірній можуть з'явиться нові імена, - Шевченко Фото: Шевченко майже визначився зі списком гравців

Головний тренер планує викликати на збір в Австрію 24-26 футболістів

Наставник збірної України Андрій Шевченко майже визначився зі списком гравців, які будуть готуватися до гри з Хорватією. Про це повідомляє zbirna.com.

"Тренер повинен бути готовий до всього - він відповідає за результат. Я не боюся відповідальності. Але всім нам треба розуміти, що буває відсутність ігрової практики, а буває відсутність мотивації. Для збірної це взагалі неприйнятно, з цією проблемою для початку треба розібратися в клубі", - сказав Шевченко.

Він розповів, що планує викликати на збір 24-26 футболістів.

"Список сформований не до кінця. Кілька кандидатур ще треба допрацювати. Найголовніше, щоб не було травм", - додав головний тренер збірної України і зазначив, що в збірній можуть з'явитися виконавці, яких раніше ще жодного разу не викликали.

З 18 до 22 березня національна команда буде готуватися в австрійському містечку Бад-Тацмансдорф. 24 березня о 21:45 за київським часом розпочнеться відбірковий матч чемпіонату світу-2018 Хорватія - Україна.

Нагадаємо, раніше головний тренер збірної України Андрій Шевченко заявляв, що захисник "Динамо" Євген Хачеріді не буде викликаний в збірну, поки не повернеться в основу "біло-синіх".