ua en ru

Шевченко назвав дати наступних товариських матчів збірної України

Шевченко назвав дати наступних товариських матчів збірної України Фото: Андрій Шевченко (facebook.com/UaNationalFootball)

Національна команда зіграє проти ще одного учасника ЧС-2018

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про подальші плани національної команди. Про це повідомляє сайт zbirna.com.

"Ми плануємо зібрати команду 23 травня. Підготовку проведемо в Україні, а матчі зіграємо за кордоном. Сподіваюся, буде дві гри, одна з них - з учасником чемпіонату світу. З ким саме, скажу тільки після підписання контракту. За попередньою інформацією, перший матч проведемо 30 травня, а другий - 2 червня, - сказав наставник.

У березні українська збірна провела два товариські матчі проти учасників чемпіонату світу 2018 року. Команда зіграла внічию з Саудівською Аравією (1:1) і перемогла Японію (2:1).

Саудівці на мундіалі потрапили в одну групу Росією, Уругваєм і Єгиптом. Японці зіграють проти Польщі, Колумбії і Сенегалу.

Нагадаємо, збірна України не змогла кваліфікуватися на чемпіонат світу-2018, посівши 3 місце у відбірковій групі. Перший офіційний поєдинок "синьо-жовті" проведуть проти Чехії 6 вересня в рамках Ліги націй.