ua en ru

Збірна України зможе чогось досягти, якщо стане єдиним цілим, - Шевченко

Збірна України зможе чогось досягти, якщо стане єдиним цілим, - Шевченко Фото: Андрій Шевченко

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко вважає, що тільки єдиним колективом можна досягти великих перемог. Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

"Я бачу ставлення гравців, їх бажання грати. Тому у мене немає проблем у роботі. Ми чітко знаємо, хто сьогодні тренер, хто гравець, і у кожного є свої зобов'язання. Їх бажання і ставлення до роботи мені допомагають. Я довіряю нашим виконавцям, гравцям, знаю, що у них достатньо майстерності. Єдине, як тренеру, мені хочеться більше підказувати їм в моментах, коли вони невірно займають позицію, але ні в якому разі не показувати і не виходити на поле або забивати м'ячі. Моя кар'єра футболіста закінчилася", - сказав Шевченко.

"Це такий еволюційний процес, він постійно продовжується. Логіка дуже проста: той, хто сильніший завжди витісняє слабкого. Така ж ситуація з молоддю. Якщо молодь зараз відповідає рівню збірної, якщо показує хороший футбол і витісняє ветеранів, то це нормальний процес. Якщо ветерани демонструють чудовий рівень футболу і результат, то молодим доведеться почекати Ми повинні стати єдиним цілим, у нас має бути спільна мета і амбіція. Тільки за цих умов ми зможемо чогось досягти", - додав тренер.

Нагадаємо, в останньому матчі збірна України спокійно обіграла збірну Сербії 2:0.