ua en ru

Збірна Італії не заслужила такої долі, - Шевченко

Збірна Італії не заслужила такої долі, - Шевченко Фото: Андрій Шевченко (УНІАН)

Наставник збірної України прокоментував матчі плей-офф ЧС-2018

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував невихід Італії на ЧС-2018 та поділився планами на майбутнє у національній команді. Про це повідомляє сайт zbirna.com.

"Так, резонанс там пристойний - все-таки вперше за 60 років національна команда не їде на такий форум. Але давайте не будемо забувати, що італійці виступали в одній групі з Іспанією і набрали там 23 очка. У трьох компаніях, в тому числі і нашій, цього вистачило б для першого місця, але вони потрапили в плей-офф. Ні в якому разі не применшуючи заслуг збірної Швеції, в стикових поєдинках "скуадрі адзуррі" не пощастило. Італія не заслужила такої долі", - поділився своєю думкою тренер.

Шевченко зазначив, що всім нам хотілося, щоб воротар "Ювентуса" завершив свою кар'єру в збірній на чемпіонаті світу, але прощання з національною командою не завжди носить щасливий характер.

Що стосується збірної України, то в першій половині наступного року буде можливість провести відразу кілька спарингів.

"Ми постараємося закріпити всі наші напрацювання. На цей раз не будемо стартувати в офіційному турнірі з чистого аркуша. У нас є команда, в якій росте конкуренція. Матч проти Словаччини це підтвердив", - підкреслив Шевченко.

Нагадаємо, виконком Федерації футболу України (ФФУ) дав добро на продовження контракту з головним тренером збірної України Андрієм Шевченком, але при цьому умови співпраці будуть переглянуті в бік зниження окладів.