ua en ru

У Саакашвілі досі не знають часу суду щодо обрання йому запобіжного заходу

У Саакашвілі досі не знають часу суду щодо обрання йому запобіжного заходу Фото: Давид Сакварелідзе (facebook.com/davit.sakvarelidze)

Поки жодної інформації про майбутній суд захист Саакашвілі не отримував

У команді колишнього глави Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі досі не отримали офіційної інформації про майбутній суд щодо обрання йому запобіжного заходу. Про це повідомив соратник грузинського політика, екс-заступник генарального прокурора України Давид Сакварелідзе у своєму Facebook.

Зокрема він нагадав, що завтра, 11 грудня 2017 року, о 22:00 закінчується термін утримання Саакашвілі в СІЗО СБУ, а до цього часу має відбутися суд, де йому оберуть запобіжний захід.

"Поки ніякої інформації про майбутній суд ми не отримали. Напевно, готують сюрприз: повідомлять за години 3 до початку", - припустив Сакварелідзе.

Він також закликав прихильників Саакашвілі прийти й підтримати політика.

Завтра в 22:00 истекает срок содержания Михаила Саакашвили в СИЗО. До этого времени должен состоятся суд, где изберут ме...

Опубліковано David Sakvarelidze 10 грудня 2017 р.

"Дуже прошу вас максимально мобілізуватися - нас має бути дуже багато! Ми повинні показати переляканим баригам силу народу. Дякую всім за сьогоднішню участь у марші. Ми змогли зробити неймовірне", - резюмував екс-заступник генпрокурора.

Нагадаємо, раніше Давид Сакварелідзе заявив, що запис розмови Саакашвілі з екс-регіоналом-втікачем Сергієм Курченко є монтажем.