ua en ru

Затримання Саакашвілі: Сакварелідзе заявив, що запис з Курченко є монтажем

Затримання Саакашвілі: Сакварелідзе заявив, що запис з Курченко є монтажем Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Сакварелідзе вимагає провести міжнародну експертизу

Запис розмови екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі із екс-регіоналом-втікачем Сергієм Курченко є монтажем. Про це заявив екс-заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе, передає ZIK.

"Давайте призначимо експертизу, але не у нас в МВС або інших продажних агентствах, а міжнародну в Британії та Америці. Давайте почекаємо і подивимося. Вона розповість про оприлюднені плівки, що це монтаж", - заявив Сакварелідзе.

За його словами, Саакашвілі намагаються прив'язати до організації екс-президента України Віктора Януковича, не маючи ніяких доказів, крім сфабрикованих, які розіб'є будь-яка міжнародна експертиза.

"Повірте мені, вони так ретельно до цього готувалися, що якби у них було щось, то генпрокурор Юрій Луценко це крутив би 24 години на добу", - резюмував екс-заступник генпрокурора.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Грузії колишня правляча, а нині опозиційна партія "Єдиний національний рух" починає збір підписів під вимогою до влади України і Грузії про припинення політичного переслідування екс-президента країни Михайла Саакашвілі.