ua en ru

Ряд приміщень у центрі Києва був незаконно переданий фірмам брата екс-міністра Табачника, - МОН

Ряд приміщень у центрі Києва був незаконно переданий фірмам брата екс-міністра Табачника, - МОН Джерело фото: telegraf.com.ua
Ряд приміщень у центрі Києва був незаконно переданий фірмам брата колишнього міністра освіти та науки України Дмитра Табачника.

Ряд приміщень у центрі Києва був незаконно переданий фірмам брата колишнього міністра освіти та науки України Дмитра Табачника (на фото). Про це йдеться в прес-релізі Міністерства освіти та науки, який є в розпорядженні РБК-Україна.

"ГПУ передані всі необхідні документи, пов'язані з відчуженням приміщень у Києві по вулиці Сагайдачного, 37 (приміщення Інституту інноваційних технологій і змісту освіти) та бул. Шевченка, 27а (приміщення Державної інспекції навчальних закладів). Приміщення було передано на баланс державним підприємствам МОН, потім - здано в оренду підконтрольним фірмам брата колишнього міністра Дмитра Табачника, далі - приватизовано", - йдеться в прес-релізі.

Нагадаємо, Служба безпеки розслідує факти розтрати держкоштів екс-міністрами часів президентства Віктора Януковича, в тому числі й Табачником.