ua en ru

Виборчою кампанією БПП "Солідарність" займеться нардеп Сюмар з НФ

Виборчою кампанією БПП "Солідарність" займеться нардеп Сюмар з НФ Фото: Вікторія Сюмар

Сюмар відповідатиме за ЗМІ, комунікації та політтехнології

Участь у керівництві виборчою кампанією пропрезидентської партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" візьмуть нові обличчя, зокрема, нардеп із фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар. Про це йдеться в репортажі РБК-Україна про позачерговий партійний з'їзд соратників глави держави в Києві "Що відбувалося за лаштунками з'їзду БПП".

"Сюмар відповідатиме за ті напрямки, якими вміє займатися, - ЗМІ, комунікації і частково політтехнології", - розповів перший заступник голови фракції БПП в Раді, глава загальнонаціонального штабу БПП "Солідарність" на місцевих виборах Ігор Кононенко.

За його словами, допомагати Сюмар буде "медійна команда" БПП - нардепи Ірина Фриз та Олена Мотузко.

За словами Кононенка і Березенка, давні соратники Порошенка, які займалися медійним і ідеологічним напрямками його кампаній - Юрій Стець та Ігор Гринів - в нинішній кампанії активної участі брати не будуть.

"Стець повністю поглинений роботою в Міністерстві інформаційної політики, як і його зам Артем Біденко", - зазначив Березенко. А Гринів, за словами Кононенка, "втомився", і буде залучатися максимум в ролі радника. "Гринів, як і раніше є впливовий, але від роботи щодо виборів він фактично самоусунувся. Може, він ображений за те, що його зробили "крайнім" за результат БПП на парламентських виборах, де він був одним із ключових технологів", - заявив співрозмовник РБК- Україна в керівництві БПП.

Як повідомлялося, голова БПП "Солідарність" Віталій Кличко виступив проти кандидатури першого заступника глави АПУ Віталія Ковальчука на посаду голови виборчого штабу об'єднаної партії на місцеві вибори.