ua en ru

У Рівненській обл. на хабарі затримано начальника одного з підрозділів Нацполіції

У Рівненській обл. на хабарі затримано начальника одного з підрозділів Нацполіції Фото: начальник одного з підрозділів Нацполіціі в Рівненській обл. спійманий на хабарі

Найближчим часом затриманому буде оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення

Під час одержання неправомірної вигоди 28 листопада 2016 року було викрито начальника одного із управлінь Головного управління Національної поліції в Рівненській області. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

"Встановлено, що підполковник поліції вимагав кошти від керівника комунального закладу за проведення перевірок працівників даного закладу на предмет наявності у них судимостей та видачу відповідних довідок. Одразу після передачі поліцейському коштів у його ж службовому кабінеті останнього було затримано, а гроші - вилучено", - зазначають у прес-службі.

У Рівненській обл. на хабарі затримано начальника одного з підрозділів НацполіціїФото: правоохоронці вилучили отримані гроші

У Рівненській обл. на хабарі затримано начальника одного з підрозділів НацполіціїФото: вилучені кошти

Наразі проводяться першочергові слідчі дії у межах зареєстрованого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, що займає відповідальне становище).

Зазначається, що найближчим часом вказаній особі буде оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрано запобіжний захід.

Нагадаємо, у Кропивницькому повідомили про підозру групі поліцейських, затриманих в липні цього року на хабарі.