ua en ru

Росія - Уельс 0:3: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Росія - Уельс 0:3: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Росія - Уельс

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію матчу

Росія - Уельс. Онлайн-трансляція матчу Росія - Уельс на РБК-Україна розпочнеться о 21:30. Дивитися поєдинок можна на каналі "Україна".

20 червня, 22:00
Тулуза, "Стадьом де Тулуз"
Росія - Уельс 0:3
Голи: Ремзi, 12, Тейлор, 20, Бейл, 67
Росія: Акінфєєв, Ігнашевич, Березуцький (А. Березуцький, 46), Смольников, Комбаров, Глушаков, Мамаєв, Широков (Головін, 52), Смолов (Самедов, 70), Дзюба, Кокорін.
Уельс: Хеннессі, Вільямс, Девіс, Тейлор, Честер, Ремзі, Аллен (Едвардс, 74), Бейл (Черч, 83), Ледлі (Кінг, 76), Гантер, Воукс.

Підопічні Слуцького стартували на Євро не дуже переконливо, набравши у двох стартових поєдинках всього одне очко. Для того, щоб претендувати на вихід в плей-офф, росіянам необхідно обігравати міцну збірну Уельсу з Бейлом на чолі.

Суперникам росіян для практично гарантованого виходу в плей-офф вистачить і нічиєї, стартова перемога над Словаччиною дозволила сприймати поразку від Англії більш спокійно. При цьому, матч проти підопічних Ходжсона дав зрозуміти сильні сторони Уельсу - грамотну гру в захисті і здатність реалізовувати нечисленні моменти.

Росія - Уельс 0:3: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Фото: Ешлі Вільямс

Капітан збірної Уельсу Ешлі Вільямс:

"Все буде добре. Зрештою, у нашому активі три очки після двох матчів, ми зосередимося на останній зустрічі в групі і постараємося вийти з неї".