ua en ru

У Росії заявили про затримання у Криму "агента СБУ"

У Росії заявили про затримання у Криму "агента СБУ" Фото: Росія заявляє про затримання "українського диверсанта" в Криму (wikimedia.org)

Спецслужби РФ запевняють, що українця затримали при спробі пошкодити лінії електропередач

У Росії заявили про затримання нібито "агента Служби безпеки України, який готував диверсії". Про це повідомляють "РИА Новости".

Як повідомляється, федеральна спецслужба навіть розкрила ім'я "зловмисника" - Геннадій Лімешко. За версією ФСБ, Лімешко є уродженцем Харківської області, який раніше проходив службу в зоні проведення АТО на Донбасі на посаді старшого розвідника глибинної розвідки в одній з військових частин ЗСУ.

За твердженням російських спецслужб, ЛІмешко був затриманий при спробі пошкодження лінії електропередач. Крім того, у списку його "завдань" було пошкодження лінії електропередач Судак - Новий Світ, підпал лісу в районі Судак - Рибаче - Алушта, організація гірського обвалу для перекриття автомобільної траси Судак - Новий Світ, а також підпал одного з об'єктів комунального господарства в районі селища Рибаче.

Нагадаємо, в окупованому Криму "диверсанта" Редвана Сулейманова засудили до позбавлення волі на строк 1 рік і 8 місяців.