ua en ru

У Росії розбився пасажирський літак, є загиблі

У Росії розбився пасажирський літак, є загиблі Фото: літак (Pixabаy)

В результаті аварії загинули 4 людини

В Архангельської області (Росія) в результаті падіння пасажирського літака Ан-2 в аеропорту Нарьян-Мара загинули 4 людини. Про це йдеться повідомленні управління Слідчого комітету по Архангельській області і Ненецькому автономному округу.

Повідомляється, що всього на борту перебували 13 осіб, з них двоє - члени екіпажу. У російському відомстві порушили кримінальну справу за ч. 3. ст. 263 кримінального кодексу РФ (порушення правил безпеки руху і експлуатації повітряного транспорту, що призвело з необережності смерть більше двох осіб).

"За попередньою інформацією, тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали 13 осіб, що перебували на борту літака, у тому числі чотири людини загинули. Відомості про кількість загиблих і постраждалих уточнюються", - заявили слідчі.

Нагадаємо, раніше у Канаді зазнав аварії літак авіакомпанії West Wind Aviation, на борту якого знаходилися 22 пасажири і три члени екіпажу. Літак впав незабаром після зльоту з міста Фонд дю Лак в провінції Саскачеван на півдні країни.